Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić sinoć je uplakana došla na intervju. 

Ahmićeva je priznala kako ne zna šta da radi sa trudnoćom, smatra da je Janjuš totalno izdao i da nema povratka u njihovom odnosu.

- Aneli, kako smo došli ti si se već rasplakala, šta se dešava? - pitao je Darko.

- Jako mi je teško, osećam se prazno i snuždeno, da ne govorim ništa sam da preteram, jako sam slomljena, bez snage i volje za bilo čim - rekla je Aneli.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kakve sad emocije imaš prema Janjušu? - pitao je Darko.

- Nemam više potrebu ni da pričam sa njim, jako mi se gadi i odvratan mi je. Uvek sam nekako išla protiv sebe, rizikovala sam sebe da bih nekog drugog zaštitila i usrećila, znala sam da će to uvek tako biti ali sam uprkos svojoj intuiciji išla dalje, uvek sam se tešila da mpžemo da uspemo ali sam uvek lagala samu sebe. Gadim se sama sebi šta sam sve dozvolila, nikome drugom nisam dozvolila te stvari i on nije zahvalan. Sad se sama sebi gadim, baš kontam bože šta sam ja sebi dozvolila - rekla je Aneli.

- Jel se plašiš nečega, šta ti je u glavi? Kako ćeš sama, krupne odluke su pred tobom? - pitao je Darko.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sad je to tako kako je, ne može se promeniti ja sam sve već prihvatila tako, sad mi deluje kao da on nije ni bio u toj situaciji. Mi smo se nakon tri dana posvađali. Znala sam da će ovako biti ali kad je on već tu šta može da mi kaže, ne bi sigurno dogovarao da li da se očistim, ja bih i dalje verovala u njegove priče i samo bi me zavaravao. Ne može ništa na silu, on mene ne može očima da gleda, njega nervira što ja sad hodam trudna, najviše bi voleo da sam ja abortirala. To je samo moja odluka i ja ću sama da odlučim bez njega, on meni ni ne treba u svemu tome. Njemu je bitno kako će se plasirati i ostale stvari, dete mu nije bitno, uvek spominje narod i komentari ga bole - rekla je Aneli.

- Kakvi su ti sada planovi za trudnoću? - pitao je Darko.

Stvarno ću preseći u glavi i ne znam kako ću se nositi sa ljudima u kući, danas sam na nekoj granici da presečem i sve me vodi na to da prekinem trudnoću, ovako ako rodim stalno će me vezati sve za njega a i imam svoje dete. Nije to sve kako sam zamišljala, vidi se sad i da je pisao drugima dok je bio napolju i onda meni neko kaže da sam bez empatije - rekla je Aneli.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dva dana je pršlo od kako je došla Sita, kako se osećaš posle susreta? -pitao je Darko.

- Razmišljam o tome što mi je rekla da im je bilo jako teško dok su me gledale, znam da sam im nanela mnogo stresa, nije ona meni mogla mnogo toga da kaže ali mogu misliti šta sam im priredila, ja odavde ne izlazim čiste glave i ne treba mi da mi neko zvoca, samo želim da grlim moju ćerkicu, samo sa njom i niko drugi. Naravno da mi je značila njena podrška i drago mi je što sam je videla. Sita je prejaka osoba koja je prošla svašta u životu i mnogo je jača nego ja psihički - dodala je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading