Željko i Ivan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je od ljubavi do mržnje kratak put, nebrojeno puta su pokazali Miljana Kulić i Ivan Marinković, bivši rijaliti ljubavnici, koji su dobili sina Željka.

S obzirom na to da su se brzo razišli, da je Miljana nastavila da učestvuje u rijaliti programima, a da se ni Ivan, sudeći po rečima njegove prve supruge Goce Tržan, s kojom ima ćerku Lenu, nije pokazao kao brižan otac, starateljstvo nad malim Željkom ima Miljanina majka Marija Kulić. 

Sada je Ivan najavio da planira da uradi, kako je istako, sve što je u njegovoj moći, da oduzme starateljstvo Mariji Kulić. Pritom je toliko žestoko udario na Miljanu, da su ukućani, a bogme i javnost, ostali šokirani.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Miljana, majka mog deteta, žena koja je, pored toga što sam kriv većinski za odnos sa Željkom, prošle godine morala da bude dobra sa mnom. Ja sam najgori otac bio prema Željku, a emociju koju je on doživeo sa mnom Miljana nije mogla da podnese. Ona nema empatiju prema svom detetu. Neću da ponavljam šta su ljudi rekli, ona je jako nesrećna od rane mladosti, jer je znam pre svih vas. Ništa se nije promenila, ne voli nikog na ovom svetu. Prošle godine sam joj posvetio pažnju, imao sam želju da sa njom budem u dobrim odnosima. Ne želim joj ništa dobro, ona to ne zaslužuje. Uverio sam se da je Željko pitao za mene i posle šest meseci bez kontakta. Izgubio sam potpuno empatiju - nabrajao je Ivan dok je sedeo za "crnim stolom".

- Željko ni ne zna kako mu se zove tata - dobacila je Miljana, a Ivan je nastavio:

Marija Kulić

Foto: Alo ilustracija

 

- Ona je govorila da ne pita za mene. Monstrum od žene, ako ja nisam uspeo četiri godine da se posvetim detetu i najgori sam otac na svetu, taj monstrum od žene je uskratila njega za sve ovo što se sada dešava. Ne želim joj ništa dobro. Potrudiću se da te stvari ispravim, kako ja znam. Izgubio sam osećaj da pokažem tu emociju. Kad sagledam kako se ona ponaša, od dana kad mi je prišla i zaplakala, pokazivala Željkove slike, a nakon 15 minuta proklinjala jer nemam dete. U dubini duše znam da je ona u nekim momentima imala empatiju i emociju, ali je pod dejstvom njene majke koja rukovodi porodicom, mislim da ni ona više nema to u sebi. Jako je loš čovek. Želim da joj dokažem da mogu da budem bolji otac, nego ona majka - istakao je Ivan, na šta je Miljana opet imala komentar.

- Malo patetike - rekla je Miljana.

- Želim da ispravim grešku prema Željku i potrudiću se svim silama da dođe do toga. Ne želim kontakt sa tobom i sa tvojom porodicom. Ništa joj nisam uradio, osim što sam rekao da ne želim da budem sa njom, kao sad Aneli i Janjuš. Mnogo loših stvari mi je izrekla, ušla mi je u kuću i dodvoravala mi se prošle sezone. Ona je nesrećna i njoj se to vraća. Nju hvata panika jer će da proganja napolju ljude, verovatno i mene. Njoj se vraća nesreća, neće imati mušku osobu pored mene. Kajem se što sam bio sa ovom bolesnicom, da mogu nešto ružno da izbrišem iz života, to bi bio ovaj zlotvor. Želim ti da sa Željkom ne provedeš ni pet minuta, a ja ću da se potrudim da budem sa njim - zaključio je Marinković.

Ivan Marinković izlazi bez dinara iz rijalitija!

Kontroverzni rijaliti učesnik Ivan Marinković, kako mnogi navode u Eliti, izaći će iz tog rijalitija sa nula dinara.

Ivan je pravio brojne probleme u rijalitiju, sukobljavao se sa brojnim cimerima, a nedavno je kažnjen i oduzimanjem mesečnog honorara zbog nasrtaja na Uroša Stanića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading