Elita 7
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć je bilo burno tokom nominacija, a u jednom trenutku došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i oca njenog deteta, Ivana Marinkovića.

Miljana je Uroša Stanić sačuvala, dok za Ivana nije uopšte imala lepe reči.

- Uroš je otkriće, jedan od najskandaloznijih igrača koje sam upoznala. Nikom nije uvredio porodicu. Nisu došli u Vrnjačku banju, da ne mogu da se izbore sa sitnim provokacijama. Treba da ih vređa, ovo smeće, čast izuzecima. Doživeo je najviše polivanja i ponižavanja, žao mi je zbog toga. Meni je on jedinstven i neponovljiv. Žao mi je što je melanholičan i monotoničan. Čak i kad spava, interesantniji je od polovine učesnika. Nekad me iznervira, ali obožavam ga - rekla je Miljana koja se potom osvrnula na odnos sa Ivanom:

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Što se tiče Ivana, zaljubila sam se u njega i to je bila moja prva trudnoća. Bio je bolji dok je pio, imao je više empatije, sad je skot. Mislila sam da će biti dobar otac, nije mi palo na pamet da ću doživeti takve reči od njega. Igra na kartu žrtve, izlazi sa nulom odavde. Sve je uradio namerno i smišljeno. Neću mu dati nikada više u životu da vidi Željka, sem ukoliko on to ne bude hteo kada poraste. Povređuje mi dete vidi ga jedan dan, pa godinu dana ne. Ostavljam Uroša, ovog monstruma šaljem - zaključila je Miljana.

- Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena, koja nema starateljstvo nad detetom. Potrudiću se da u nekom trenutku Željko bude kod mene jer mislim da uz porodicu Kulić ne može da odrasta. Video sam da Miljana ne može da brine o detetu jer je alkoholičar - odgovorio je Ivan i time jasno stavio do znanja da će dati sve od sebe da oduzme starateljstvo porodici Kulić, a dok je on to govorio, Miljana je bila van sebe.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading