Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

U Beloj kući "Elite", trenutno je u toku anketa gde ukućani biraju najkoristoljubivije osobe.

Kada je na red došao Marko Janjušević, on je uzeo pismo i pred svima ga pročitao.

- Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke, a to je Majčica, broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu - prvo je saopštio svoj izbor u anketi Janjuš, a onda rekao:

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c -rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

- Janjuš je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ -rekla je Maja.

Trudna Aneli Ahmić napustila kliniku

Učesnica rijaliti programa "Elita," Aneli Ahmić, nakratko je napustila velelepno imanje u Šimanovcima.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

U pratnji članova produkcije, otišla je u privatnu kliniku na pregled.

Aneli je izjavila da će nakon današnjeg pregleda doneti odluku o tome da li će roditi dete koje čeka sa partnerom Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je danas bila na pregledu, a Pink.rs došao je u posed današnjih snimaka sa ultrazvuka Aneline i Janjuševe bebe, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading