Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

U toku sinoćne emisije, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u  žestoki verbalni okršaj, a obezbeđenje je moralo da reaguje kako ne bi došlo do incidenta.

- Ovakvu osobu u životu nisam sreo, za 39 godina. Ja ne želim sa njom da imam ništa, neka radi šta hoće. Ne želim sa njom ništa da imam, evo sada kažem, nijedan dodir. Ona mene hoće da diskvalifikuje. Ja za ovo nemam živaca da slušam, ovo nikad u rijalitiju nije bilo za sedam godina koliko sam ovde. Veće zlo nisam video, trudna žena izaziva sve da se svađaju. Ja ovo u životu nisam sreo. Njoj je poremećen mozak i karakter joj je poremećen. Sad ovo kad vidim, ona je Asmina namestila, ko zna šta je to, kad vidim šta je sa mnom. Ja vidim kako ona priča i kako pokušava da nametne da sam je ostavio trudnu, a ja svaki dan govorim da nije tako. Da li su njeni postupci sjajni? Moji mogu da budu sjajni kad njeni budu, ali nije moguće da njeni budu - dodao je Janjuš.

- On je smrad koji daje Asminu podršku, a zna šta on meni radi napolju. On njega podržava, daje mu vetar u leđa. Mene boli ovo što on radi, a ja znam da sam tu čista. Mene Asmin ne može da povredi, ali može šta on priča. Ja nosim njegovo dete u meni - plakala je Aneli.

- Što spominješ moju ženu? - pitao je on.

- Meni nisi pričao to, odjednom si okrenuo priču za ženu. Meni je rekao da njoj nema šta da se pravda. Idi ženi i nosi joj pare kući, smrade jedan. Nosi se sa posledicama svojih dela. Ima 15 dana...Ako hoćeš da bežiš idi, ajde da vidim što ćeš da napustiš rijaliti. Foliraš se samo i manipulišeš. Hoćeš da praviš decu po svetu, a onda da prođeš lagano- vikala je Aneli dok je Janjuša držalo obezbeđenje.

Hitno oglašavanje Site Ahmić

Marko Janjušević Janjuš nedavno je javno ponizio trudnu Aneli, te se iz tog razloga našao na stubu srama.

Naime, sada se oglasila njena sestra Sita, koja je istakla da je on  "najgora vrsta ljudi".

- Ništa posebno nemam da kažem na ovo, osim klasična manipulacija s njegove strane na koju se nadam da ona neće pasti. On je najgora vrsta ljudi, ne mogu da gledam ove scene uopšte - rekla je Sita, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading