Aneli i Danka
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Danka Grujić prisetila se juče toga koji su za nju bili najteži trenuci u životu, pa je rekla da je svakako jedna od situacija bila ona kada je saznala za smrt oca.

- Što se tiče Elite, nisam imala teških trenutaka, bilo je, ali nije bilo teško...Mama je uspela da sve dovede u red. Druga situacija je bila kada mi je tata preminuo, period pre toga kada je bio bolestan, pa i posle toga. Sve je išlo jedno za drugim - rekla je Danka, a onda se nadovezao Lepi Mića sa svojom pričom:

Danka

Printscreen

 

- Ja ovde nemam ništa ni tužno ni ružno, meni je ovo sprdnja i zaje**ncija, mene ovde niko ne može da uvredi. Ja sam moju porodicu maknuo iz ove priče i prijatelje. Mene su vređali i ja sam isto, nikome nisam ostao dužan, niko meni nije ostao dužan...Što se tiče života, sahranio sam dosta prijatelja, članova porodice, komšija, ali ja u sebi taj osećaj da zaplačem, suze ne puštam. Jako me je potresla smrt roditelja, moje sestre. 

"Otac je bio nasilan prema njoj" 

Njihova porodica potiče s Kosova i Metohije, a nakon tragičnog gubitka oca, preselili su se u mirno mesto Žiča, nedaleko od čuvenog manastira.

Danka Grujić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Otac joj je vrlo mlad preminuo od bolesti, imao je karcinom i tri moždana udara usled čega je oslepeo. Imao je dosta operacija, međutim, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Po selu se pričalo da je bio veoma nasilan prema porodici i da su ga zbog toga Danka i njena sestra više puta prijavljivale policiji - otkrio je izvor blizak Danki za "Pink.rs".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading