Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša već mesecima je u turbulentnoj vezi sa Mionom Jovanović. 

Zbog reperove ljubomore i čestih napada histerije dolazilo je do svađa u njihovoj vezi, ali nije došlo do raskida. 

Ša je sinoć u intervjuu priznao da se Miona u poslednje vreme promenila, te da je, kako on kaže, najzad shvatila šta njemu smeta. 

Polako dolazim sebi, znam kakav život imam napolju i šta sebi krojim, nemam razloga za nervozu i iskren da budem, Miona se malo promenila. Nema uvreda, privrženija je i opuštenija, baš se trudi. Ne znam, promenila se...Dok nije skapirala, kako ja gledam, da je meni došlo preko glave sve to, te uvrede bespotrebne, ničim izazvane i takvo neko ponašanje. Nije to da postavljam ultimatum, ali prosto ne ide takvo ponašanje. Mislim da me je tu shvatila za ozbiljno, ne da se uplašila raskida, nego kao: "Ej, njemu je prekipelo", jer je meni stvarno prekipelo, a ja sam to uradio da joj dam do znanja. Pre nego legne da spava, ja je češkam da je uspavam, vidim da je nervoznija, krenem nešto, poljubim je i legnem da spavam, sutra ustanemo i nema ništa - rekao je Ša.

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Je l' strahuješ od reakcije svoje, ali i njene porodice, znaš da je zategnuta situacija sada od kako si ti izneo ono - pitala je voditeljka.

Ja bih voleo da taj trenutak vratim, nikada ne bih izgovorio, iskompleksirala me je...Ja sam pričao sa njom da se to kaže, a nama non-stop pitanja i tako dalje...U vezi smo, šest meseci, nije ništa strašno, nisam trebao da kažem, trebao sam da prećutim. Što se mojih tiče, ja im uvek kažem da neću da pričamo o rijaltiju i da nastavljamo dalje sa životom, navikli su na mene takvog još od moje 15. godine...Meni je krivo što, na primer, kada se gleda sve ovo delujem užasno, ali bih voleo da sednem s njima da me upoznaju. Verujem da bi drugačije gledali na sve to, ali kakvu su reakciju imali za Novu godinu, oni su imali veliki uticaj na ono što se dešavalo u prethodnom periodu od Nove godine do sada. Mislim da oni nikada neće želeti da sede sa mnom da popričaju, ne znam zašto, vidim da su fini ljudi. Meni je krivo, ali ako budu želeli, ja sam uvek tu - rekao je Ša.

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ukućani dosta polemišu oko toga, svesni su da su tvoje emocije iskrene, ali polemišu da njene nisu iskrene. Šta misliš o tome - pitala je voditeljka.

- Što se emocija tiče, ne bih bio u odnosu sa nekim ko me ne voli, to bi bilo bolesno. Ja sam siguran u njene emocije prema meni, ali takva je, ja sam težak, ona je nerealno teška - rekao je Aleksić.

- Kako da je ne remeti, tako da samim tim što si ti to izneo, kako gledaju njeni na to?! Da li oni smatraju da si je obrukao?! - pitala je voditeljka.

- Ja se borim za tu vezu od starta, tako da nisam nikoga obrukao...Kada čujem nasilnik, ja za 27 godina karijere nisam to doživeo. Jesu me potresle babine reči, znaš kao, nasilnik...Nisam ja ljut na njih, oni su njeni roditelji, svi treba tu da se poštuju, a ne kao, ja tebe ne poštujem, a ti mene poštuj - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading