Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Reper Nenad Aleksića Ša progovorio je o žestokim svađama sa Miona Jovanović i otkrio kako gleda na sve, nakon što je učesnicima Elite prikazan još jedan snimak njihovog burnog sukoba.

Reč je prva dobila Miona koja je priznala da joj Nenad zamera mnogo toga, a dotakla se i poslednje rasprave.

- Bilo je zbog "Pretresa" i kako ću da odgovaram na pitanja, pa je bio problem moje sređivanje. On je smislio kako ću da blatim njega i da će da dođu moji na suočavanje. Sve mu se skupilo. Kaže da od njega pravim najgoreg, a da sebe perem i pravim najboljom - pričala je Miona Jovanović.

- Dokazalo se da Ša misli ono što kaže u besu - rekao je Milan Milošević.

- Mislim da misli to što kaže za rijaliti karijeru i mislim da misli da sam htela namerno da se sređujem. Sve on misli osim uvreda koje mi je rekao - dodala je Jovanovićeva.

Nenad Aleksić Ša

Foto: TvPink

 

- Sve je tako. Mi smo pričali posle novinara normalno i dogovorili se da neću da spominjem ništa za bivši odnos, a ona da neće da vređa, nije se zaklela, ali je rekla da će da se potruditi. Dešavalo se da je svaki dan imala po neku uvredu, nije se zaustavljala. Meni je prekipelo za uvrede, a ne rijaliti karijeru - objašnjavao je reper.

- Kako bi podneo da ona stvarno hoće da uđe u sledeću sezonu? - pitao je voditelj.

- Nećemo biti zajedno. Ako se bude odlučila na rijaliti, ja se ne bih složio. Ja nikad ne bih pustio osobu koju volim samu. Ako si 10 meseci bez osobe koju voliš, napolju da imaš slobodu, a ja da gledam, ne bih mogao da gledam. Ja u životu sebi više neke stvari ne bih dozvoljavao. Raskid iste sekunde - nastavio je Ša.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading