Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić žalila se prethodnog dana Slađi Lazić zbog uvreda i ponašanja njenog partnera, Marka Janjuševića Janjuša i to dok je u drugom stanju. 

Tokom razgovora došlo je do neočekivanog obrta kada je Aneli izvadila pilule koje je pronašla kod Slađe.

Slađa je objasnila da se radi o Brufenu i da ih koristi povremeno zbog glavobolje.

- Ja znam šta on radi, ja sam ovde zaslepljena, izgubila sam sebe, nisam ovakva napolju, kunem ti se da nisam! Nisam takva! Ne znam, kao da ne možeš da se izvadiš iz toga! Odvratan mi je! Njegovi postupci su mi odvratni! Da imam sad papir i hemijsku, svaki dan bi pisala prednosti i mane, mana bi bilo onoliko, prednosti ne bi ni bilo - rekla je Aneli vidno nervozna.

- Sa njim mora sve biti po njegovom, on meni kaže da će on sve raditi po njegovom! Kad je skontao šta je rekao, pa je lupao glavom od sto, ne znam, sad se kupa sa Urošem u bazenu, namerno provodi vreme sa njim! Neka radi šta hoće, kunem ti se u sve, neću da imanujem ništa! Odvratan je kao čovek je odvratan! U suštini znam šta bi radio, kunem ti se, ništa me osećaj ne vara, ja znam u suštini kakav je on, nego mene, kako da ti kažem, vuče me to što ga volim, ne znam kako mogu voleti takvog čoveka - nastavila je Aneli. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading