Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Aneli Ahmić ne može da veruje šta ju je snašlo od strane Marka Janjuševića Janjuša i to dok je u drugom stanju i dok čeka njegovo dete.

Ahmićeva se požalila Slađi zbog njegovog ponašanja i uvreda koje joj je izgovorio, te je donela odluku posle koje nema nazad.

- Rekao mi je juče kad me je Ivana podigla da ću pi*ati krv i da mi neće biti dobro. Ljuti se što mu okrenem leđa i neću odnose. Ponaša se kao dete i sve mora da bude po njegovom - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- To je sve zato što niste imali se*s - kazala je Slađa.

- Nemoj mi govoriti o se*su , muka mi je da slušam o tome - rekla je Aneli.

- Dobro, moramo da ustanovimo srž problema - zaključila je Slađa.

- Evo sad sedi sa Urošem kod bazena iako zna da ne mogu očima da ga gledam. Odvratan mi je kao čovek i sve sam povezala u glavi kakva je osoba, ne vara osećaj za njega, ja u suštini znam kakav je on, ali me guši što ga toliko volim - rekla je Aneli.

- Ja kapiram da ste se vređali dok nisi bila trudna, jel moguće da si u drugom stanju i da te ne pita kako si. Jel tebi to normalno? -pitala je Slađa.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Pa naravno, ja sam mislila da će doći do kreveta bar danas. On se naljuti na mene, meni je bitno radi porodice da vide promene kod njega, ali ja izgleda lažem samu sebe - rekla je Aneli.

- Ti ne možeš da budeš nesrećna i da trpiš neke stvari. Ti ipak nosiš njegovo dete i to je velika stvar, ti kao da si izgubila razum ne znam šta se dešava sa tobom - priznala je Slađa.

Janjušev potez razbesneo javnost širom regiona

Sinoć se između Marka Janjuševića Janjuša i trudne Aneli Ahmić desila još jedna skandalozna svađa.

Marko se obrušio na nju i izgovorio joj brojne uvrede, a sada se pojavio  snimak na društvenoj mreži Instagram.

Kako tvrde fanovi koji pomno prate rijalitiji, a koji su i sami objavili pomenuti snimak, Janjuš je u jednom trenutku rekao Aneli da će "propi**ti krv".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading