Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da intrigiraju javnost svojim svađama ni posle saznanja da čekaju dete.

Tokom emisije Aneli je dobila pitanje vezano za život sa Janjuševićem nakon "Elite", a ona je otkrila da su joj brojne svađe poljuljale mišljenje.

- Da li stvarno misliš da je Janjuš za tebe nakon svega što smo videli?Gledaoce je očito zanimalo kako misli da će se prema njoj napolju ponašati otac njenog drugog deteta, koje je na putu, kad se tako ružno ponaša pred kamerama.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- To ćemo videti napolju, da se volimo, volimo se, da se svađamo, tako je isto. Jutros sam rekla da mislim da nema od toga ništa, ali se nadam da će nešto biti - odgovorila je Aneli, koja ni sama ne zna na čemu je sa Janjušem.

Međutim, bivši košarkaš je osetio potrebu da i on nešto kaže.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- Potrebno je strpljenja za sve ovo, ne bih rekao da je lepo odgovorila na sve, mi se volimo ali opet neke stvari nikako ne mogu da funkcionišu. Ako se toliko bori protiv svega ovoga nije mi jasno zašto ne priča kako smo govorili. Ja njoj nisam izgovarao ništa toliko loše i to treba da se stavi po strani - zaključio je Janjuš.

Janjuš nasrnuo na Aneli i vukao je po izolaciji!

Aneli Ahmić imala je jako tešku noć, jer je zbog masaže Luke Majčice imala karambol sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je u par navrata padala na pod i grcala u suzama, a cimeri su pokušavali da joj pomognu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

07.06.2024 12:17

Dva ološa ova glupača treba da shvati da će je kulov odjaviti čim izađu bića kao sa majom