Jovana Tomić Matora
Foto: Printscreen/Printskrin/Youtube

Starleta Anita Stanojlović je žestoko ponizila svoju bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru rečima da brak sa njom smatra svojom životnom greškom.

Dodala je i da joj apslounto nije bila potrebna veza sa ženom.

- Najveća geška mi je ulazak u brak, to mi nije trebalo, ali luda glava. Ona mi je najveća životna greška. Ta svadba je bila brzopleta, preko noći. Žena mi nije bila potrebna u životu. To je bila ishitrena odluka, nisam dovoljno razmišljala i sad ispaštam. Zaslužila sam to, ali moja porodica nije. Želim da se operem od tog odnosa - govorila je Anita, dok su ostali ukućani slušali s nevericom.

Anita i Matora

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kad je ovo čula, Matora samo što nije pala u nesvest, a onda je bukvalno doživela nervni slom! 

- Boli me nepravda, glumata žrtvu. Da se suzdržala, pa da kaže da sam ispala loša prema njoj. Vratila mi je istom merom, sve je iznela - rekla je Matora, koja je zatim briznula u plač. 

Aniti nije bilo dosta svađe, pa je rešila da progovori i o Jovaninim planovima.

- Ja sam rodila sebi dete, ona nek ima svoje. Treba da ide na oplodnju. Mene ne zanima taj brak, sve najgore mislim o njoj. Ne može moje dete da doživi kao svoje - drčno je rekla Anita.

Isplivala nedopustiva greška s venčanja Matore i Anite

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se u Crnoj Gori pre skoro godinu dana, a sada je isplivala nedopustiva greška koju je matičarka napravila.

Naime, snimci sa njihovog venčanja jasno ukazuju na to da je matičarka prilikom venčanja pogrešila Aniti prezime.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading