Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se u Crnoj Gori pre skoro godinu dana, a sada je isplivala nedopustiva greška koju je matičarka napravila.

Naime, snimci sa njihovog venčanja jasno ukazuju na to da je matičarka prilikom venčanja pogrešila Aniti prezime.

Matora i Anita svadba

Instagram

 

Ona ju je tada, prilikom zaključivanja braka, oslovila sa ''Anita Stanojević'' umesto Stanojlović.

Niko od pristutnih, takođe, nije primetio da je došlo do greške, a sada se nameće pitanje da li je ovaj brak uopšte i validan zbog ovog propusta.

Po zakonu, jedno slovo ili povlaka predstavljaju ozbiljnu grešku jer se automatski identitet osobe dovodi u pitanje i vodi se kao potpuno neko drugi.

"Bila sam intimna sa pevačicama"

Matora je otkrila da je bila i sa mnogim pevačicama.

- Tu su bile i pevačice, ne mogu ti reći koje, ali bilo ih je dosta. Neke su bile i udate, ali zaklela sam se da nikad neću otkriti njihova imena. Sa nekima sam imala intimne odnose i posle njihovog nastupa u toaletu kluba gde su pevale. Znala sam i da se potučem sa devojkom! Jednom sam devojci, koja je poznata, udarila šamar pred njenom majkom. Bile smo zajedno u kafani, pevač joj je prilazio i i muvao je, a ona je tvrdila da je on gej. Tu sam izljubomorisala. Meni je kratak fitilj, pa sam joj udarila šamar pred majkom. Kajem se zbog toga... Dobijala sam i ja batine od devojke s kojom sam u vezi, uglavnom zbog gluposti. Ja sam svađalica, budim bes u ljudima i onda to kulminira tučom - rekla je Matora za "Hit informer".

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading