Miljana Kulić kuća
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin/Jutjub

Zahvaljujući dugogodišnjem učešću u rijalti formatima Miljana Kulić je zaradila ogromne sume novca, a sudeći po činjenici da je od oronule porodične kuće u Nišu napravila mali raj, veći deo je uložila upravo u taj "projekat". 

Danas Kulići žive u luksuznom kompleksu ni nalik trošnoj kući iz koje je Miljana prvi put ušla u rijaliti, ondašnje "Parove". Mnogi pamte njen dom koji je u tom trenutku bio bez fasade, s oronulom kapijom i dvorištem zaraslim u korov.

Tu sam zbog 300.000 evra. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 evra - izjavila je Kulićeva u jednoj sezoni "Zadruge" i šokirala ostale zadrugare. 

 

@redtv_network

Bora i Milica su posetili Kuliće u Nišu, kako vam se dopada njihov dom? #NeGledamTiJaTo #tvojRED ♬ original sound - Red TV

 

Da je Miljana dobro unovčila prisustvo u rijalitiju, potvrdila je i njena majka Marija Kulić.

Miljana Kulić kuća

Foto: Printskrin/Jutjub

 

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija.

Kako je izgledala kuća kontroverzne Nišlijke pre renoviranja lovom iz rijalitija, može da se vidi i na aplikaciji "google earth".

MILJANA ĆE DOBITI SEPSU Oglasila se Marija Kulić

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su se sukobili i jedno drugom bacali stvari u jezero.

Kako ovo nije prvi put da gledaoci imaju priliku da gledaju pomenute scene, oglasila se Marija Kulić koja je iskazala vidno nezadovoljstvo ćerkinim odnosom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading