Milica Veličković
Foto: Printscreen/Printscreen

Borislav Terzić Terza žarko želi da zaprosi svoju trudnu devojku Milicu Veličković. Njih dvoje su nedavno saznali da je ona u drugom stanju, a sada je on zatražio pomoć od produkcije, kako bi uspeo u svojoj nameri da veridbu organizuje u "beloj kući".

Terza je tokom žurke otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti. On je izrazio želju da mu Drvo pomogne da zaprosi Milicu.

- Kako si ti, Terza? - pitalo je Drvo.

- Dobro sam, nikako da dođem do tebe. Znaš da postajem otac. Hteo sam da te zamolim da napravimo nešto svečano, da je zaprosim ovde - rekao je Terza i dodao:

- Došao sam najviše zbog toga, da bude ljubav. Zamolio bih te, ako to može.

Milica Veličković

Printscreen

 

Pošto je sceni prisustvovala i Miljana Kulić, odamh se uključila u celu priču. 

- Odradiću neki zadatak, da Terza i Zola dobiju nekoliko piva i daću prsten, da se desi ta veridba. Nisam smislila šta bih uradila, ali neću liznuti ta piva. Mogu da priđem Skraćenom (Bebici) i da mu kažem "voulez vous coucher avec moi" (da li želiš da spavaš sa mnom) - rekla je Kulićeva.

Terza je istakao da želi da zaprosi Milicu i zato što ona plače svakog dana.

- Hteo bih da je zaprosim, plače svaki dan, ima upalu uha i jako je loše. Mnogo smo srećni i voleo bih da se to ovde desi. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, voleo bih da kleknem i da napravimo svadbu. Pričam to iz srca - rekao je Bora.

- Omogućiću ti veridbu - reklo je Drvo.

Milica nije očekivala da će joj se trudnoća desiti u rijalitiju, ali joj je pao kamen sa srca kada je razgovarala sa majkom u Rajskom vrtu i kada je shvatila da ima podršku porodice.

Nikada ne bih abortirala! Trudna rijaliti učesnica poslala brutalnu poruku

Milica Veličković progovorila je o svojoj trudnoći, a Borislav Terzić Terza otkrio da razmišlja o svadbi sa svojom izabranicom.

- Voleo bih da vidim buduće roditelje Terzu i Milicu. Kakvi su vam prvio utisci o trudnoći? - upitao je voditelj.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading