Stanija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dok svi čekaju da se starleta Stanija Dobrojević oglasi u vezi s trudnoćom bivše partnerke njenog dečka Asmina Durdžića Aneli Ahmić, njenim životom i karijerom bavi se astrolog Branko Životin.

Životin je, kako se na Vikipediji može pročitati, astrlogiju učio kod pokojne Milje Vujanović, zvane "Regulus", a za sebe kaže da je i "hriomant i praktikant bele magije". 

Životin je na Stanijinom Instagram profilu napisao:

- Stanija, kao Riba - Blizanac, pametnija je nego što ljudi misle. Uspela je da pronađe mesto za sebe (ne samo za sebe, već za celu svoju porodicu) na temelju svog uticaja. Podstaknuta snimkom s prizvukom blage erotike, stvorila je vlastiti svet. Stanija bi imala uspeha s pokretanjem svog rijaliti šou. Stanija je ikona stila i model za postizanje uspeha u životu.

Stanija Dobrojević

Foto: Printscreen/instagram

 

Njegove reči su naišle na brojne komentare.

- Sve je tačno što si napisao, ali joj je džaba sve. Najvažnija stvar u životu nije šta jedeš i piješ svakog dana nego s kim! Njeni izbori su katastrofa, sve je do sada promašila... Ovaj aktuelni, debeli smrdlja, prevarantski-vaćaroš, ganci- šibicar i narko-sociopatski prevarant će joj napraviti pakao od života. Ona toga nije svesna. Već dugo srlja u životni sunovrat - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Trudna Stanija Dobrojević?Starleta pokazala stomak

Stanija Dobrojević nedavno je bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada se pojavila u uskoj satenskoj haljini. 

Te noći je u Šimanovcima napravila haos izazovnim stajlingom, pokazala je tom prilikom ogromne grudi, a ono što se najviše komentariše jeste Stanijin stomak koji je nazirao u uskoj haljini. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading