Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen/RED TV PRINTSCREEN

Stanija Dobrojević je prvi put progovorila o veoma bolnoj temi, odnosno trenutku kada je izgubila bebu. Otac njenog nerođenog deteta  je njen partner Asmin Durdžić.

- To mi je bolna tema - rekla je Stanija, pa dodala da je to bilo strašno iskustvo.

- Nismo planirali bebu, to je on uradio i to se ne radi mislim tako, ali kad se već desilo, ja sam to onda i želela. Ali, da sam mogla da se pitam, to se ipak radi drugačije, pustiš da prođe malo više vremena i radi se u nekom dogovoru - objasnila je Stanija.

Stanija i Asmin

Facebook

 

- Ali, kako me je i to strefilo, bila sam srećna, zato što je to moja goruća želja već godinama unazad i Bog je malo upleo prste. Nije mi se ostvarilo u prethodnoj vezi i onda mi se tako u brzini ovde desilo i onda pobačaj - navela je pa dodala:

- To mi je bilo strašno. Te slike ju, ju, ju, ne znam -izjavila je za Hype tv Dobrojevićeva, koja je posle javnog i skandaloznog suočavanja njenog dragog i njegove bivše partnerke Aneli Ahmić otputovala u Ameriku.

Stanija pretukla devojku, krv šikljala na sve strane

Stanija Dobrojević javnosti je postala poznata 2012. godine tokom učešća u rijalitiju Survajver. Starleta je tokom detinjstva nekoliko puta imala konflikte koje je pokušala da reši nasiljem. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading