Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen

Nenad Aleksić Ša je pred svima priznao da je imao intimne odnose sa Mionom Jovanović, što je izazvalo ljutnju njegove devojke.

On nije mogao da se pomiri sa tim da je Miona besna na njega, te je sinoć raskinuo vezu. Miona je ispričala da je reper bio taj koji je insistirao na njihovoj intimnosti.

- Tako je, Darko, neću da budem sa njom, evo neka svi čuju neka budu srećni. Ove molbe ovde za ljubav, sve vreme se polemiše kako je ja stavljam u kavez i kako sam nasilnik. Stalno se svađam s drugim ljudima zbog nje, šta su mi oni krivi. Sada ćeš da ućutiš bre, više ti mene nećeš kao kuče da vodiš na povocu, ovu devojku neću nikad da uvredim, pusti me bre da pričam - vrištao je Nenad Aleksić Ša

- Ajde sedi dole, prva stvar - nijedne sekunde nisam rekla da on mene prisiljava ni na šta, sve sam uradila svesno, ali on jeste bio taj koji je požurivao - rekla je Miona.

- Ne laži, nisi tako rekla, ajde zvezdetino rijalitija, ti si jedan rijaliti igrač i manipulator. Meni više ti nemaš šta da naređuješ. Da pi*ate ovde po meni i da mi posle kaže volim te, meni je pun ku*** ovoga, meni više niko neće da naređuje - rekao je Ša.

- Ajde bre smiri se malo, sad ću ja da objasnim šta sam htela da kažem. Nisi pri čistoj svesti. Ja sam htela da se desi za mesec dana odnos ili dva to bi bilo bolje. Ja apsolutno nisam pala pod pritiskom pa da sam zato spavala sa njim, znala sam da će doći do toga kad tad, te nisam htela da produžavam agoniju. Ja se nisam potresla ni jedne jedine sekunde jer znam šta sam izjavila - rekla je Miona.

 To si ti, izdala si me sto puta, priznala si da si sa mnom u vezi i da imaš emocije prema nekome drugom. Ja sam kod kuće za sat vremena - govorio je kroz suze Ša.

- Ja sam rekla da sam vagala za bivšeg i da nisam znala šta da radim, to je bilo na početku naše veze - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

02.06.2024 13:48

Nabavila novi povodac a staviće mu i brnjicu šarov i jeste za to