Stanislav, Miona
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Nakon raskida veze između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, a potom drame između njegove bivše devojke Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša, u Beloj kući svi raspravljaju o mogućem pomirenju bivših partnera.

Naime, mnogi sumnjaju da su Miona i Stanislav delovali po tajnom planu, koji su skovali još pre ulaska u rijaliti. Plan je navodno bio da se po završetku šou-programa ponovo spoje i venčaju. Sada se pojavljuje sve više detalja o njihovoj potencijalnoj zaveri, tvrde domaći mediji.

- Njih dvoje su skovali pakleni plan kako da zavrte glavnu priču oko sebe i što bolje prođu u rijalitiju, a onda napolju da se venčaju. Više je nego očigledno da posle svega nisu ljuti jedno na drugo, dok im se gađenje prema rijaliti-partnerima odmah primeti na faci, to ne mogu da sakriju. Podrška porodica koje i dalje na njih gledaju kao na par takođe je čudna u datim okolnostima, gde su oni pred kamerama s drugim partnerima, i to baš onim oko kojih se uvek diže najviše prašine - priča upućeni izvor za Republiku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading