Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak već neko vreme nisu u dobrim odnosima. 

Krofak je odlučio da raskine sa starletom nakon što je cimerima pričala da su imali intimne odnose, iako je on želeo da to bude tajno nakon ćerkinog pisma u kojem je opomenut. 

Ipak, najveća drama nastala je kada je Stanislav priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, sa kojom je Maja imala okršaj. 

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Maja Marinković

Foto: Instagram

 

Iako je davno Stanislav poručio ćerki Vanesi da prestane sa korišćenjem njegovog Instagram profila i ne oglašava se putem istog, ona je i dalje tamo veoma aktivna i neprestano objavljuje fotografije i snimke iz Elite.

Tako je nedavno podelila snimak u kom Maja provocira Stanislava i izaziva ga na fizički kontakt, kako bi ga diskvalifikovala, sa čim se, po svemu sudeći, Vanesa složila.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju - glasio je komentar uz pomenuti snimak.

- Ne želim puno iznositi svoje mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu sa Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može izdržati jeftine rijaliti fore koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali - istakla je Krofakova naslednica za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading