Maja i Stanislav
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Sinoć se u Eliti odigrala emisija "Gledanje snimaka".

Učesnici rijalitija dobili su priliku da vide snimak razgovor Maje Marinković i Stanislava Krofaka, na kom starleta priznaje da je lagala da nije imala odnose sa njim, kako bi ga zaštitila.

On je mene pikirao jer sam ja ovde najlepša. Ne kažem da mu se nisam svidela, ali mu je bilo bitno da to budem ja. Rekla sam da ovo moje nije foliranje, jesam ja pogrešila što sam nešto iznela ali ništa nisam slagala. Osetila sam njegovu hladnoću nakon što je stiglo ono pismo. On je počeo da se hladi, sve je bilo drugačije nakon toga. Mislim da je on samo tražio razlog da raskine, deluje mi kao da je imao neki cilj. On je sinoć rekao da je digao Maju Marinković, to je ponižavanje - istakla je Maja.

Stanislav i Maja

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- On je juče rekao za Mionu da je razume jer njeni roditelji ne treba da gledaju se*s, a da li je mislio na tvoje roditelje? - upitala ju je voditeljka Ivana Šopić.

- Ma, on je dobio šta je hteo i boli ga uvo. Rekao je da sam ja bolesna da ne mogu bez tih stvari, a iskreno uživali smo oboje, a za strast je potrebno dvoje. Ja sama snosim odgovoronst za svoje postupke, ali meni se mnoge stvari kose, a opet sam sigurna da se on ne bi pomirio sa Mionom, a što se tiče našeg odnosa, to mi je jako čudno. Jesam se ja njemu svidela, ali da me je sigrurno pikirao - rekla je Maja.

Stanislav i Maja

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Ja moram da kažem da sam od pisma okrenuo priču, došlo je do toga da sam ja krenuo da razmišljam porodici, ćerki, poslu. Tada sam se počeo hladiti, e onda su krenule scene i ja sam odlučio kad je ona krenula tako da se ponaša - rekao je Stanislav.

- On sada priča nešto što nije tako, ja sam rekla da naš zagrljaj, poljubac nije isti - rekla je Maja.

Stanislav i Maja

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Ti si pričala nešto što nije trebalo - dodao je Stanislav.

- Isto je bilo sa Mionom, pa si slao dronove - istakla je voditeljka.

- Ona je ušla u rijaliti da se bori za karijeru, ja sam njoj hteo da dokažem da sam uz nju kada sam slao dron, a Maja je htela mene da ukanali, ne osećam ništa više - dodao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading