Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Maja Marinković svojevremeno je ostala u drugom stanju sa svojim tadašnjim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem.

Marinkovićeva je tada odlučila da ne želi da rodi dete, a sada se osvrnula na taj period života koji je istakla kao najteži.  

- Imala dva momenta u životu kada mi je bilo teško, ali iskreno pričam sada da je to sa Janjušem. Taj abortus koji sam doživela me je jako razdrmao. Rekla sam drugarici da ga pozove tada da ne bude da sam ga namerno zvala da se pomirimo. To nije bilo planski, ali se desilo i onda ja nisam htela dalje to da forsiram. On se posle toga slikao sa psom i napisao da mu je tata - rekla je Maja, pa dodala:

Maja i Slađa

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Otišla sam kod Makija frizera, Takiju nisam smela ni da kažem da je takva situacija. Majka je znala i prolazila je sve uz mene, plakala sam sve vreme i sutradan je bio zakazan abortus, nekako mislim da je to bila najbolja odluka. Sama sam otišla na abortus, nakon toga mi je Car mnogo pomogao sa tim tako da sam ga zbog toga i zavolela - priznala je starleta vidno uzdrmana.

Skandalozna svađa Maje i Stanislava

Brutalna svađa desila se sinoć u Eliti, a glavni akteri su Maja Marinković i Stanislav Krofak.

Maji je očigledno dosadilo da mu ćuti, uzevši u obzir njen karakter, te je obelodanila niz optužbi na Krofakov račun, a u jednom trenutku je obezbeđenje uletelo na imanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading