Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Milica Veličković pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, nakon što je u rijalitiju uradila test na trudnoću koji je bio pozitivan. 

Sada se tim povodom oglasila i Marija Kulić, koja nije imala baš lepe reči za aktuelnu učesnicu Elite, budući da je, kako je Marija istakla, i sama vređala Miljanu zbog trudnoće u rijalitiju.

- Lažni osmesi, lažno pričanje... Gde bre, videlo se koliko su plakali, ono nisu bile suze radosnice, nego suze žaljenja. Zadesilo je, tome se nije nadala. Kada imaš nezaštićene odnose, mora kad-tad da dođe do trudnoće! To sam pričala i Miljani. Smejala se Miljani kako ostaje u rijalitiju trudna, a sada priča: "Kako će ljudi da gledaju što sam ostala u rijalitiju trudna". Kolo sreće se okreće, ja generalno ne podnosim Milicu, svašta se pričalo o njoj, da voli trojke, ti afteri, neke žene... Ja bih volela da ih promeni trudnoća, bolje da čuva dete nego da uličari, u svakom slučaju, ona ima 25 godina. Nek je dete živo i zdravo, ja svakome ko želi da se ostvari kao roditelj, želim da im se ispuni želja. Ženu promeni majčinstvo, može da sazri i shvati da neke stvari nisu okej - rekla je Marija za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading