Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak nekoliko puta su imali vrelu akciju u toaletu Elite i to nakon pisma njegove ćerke u kojem mu je predočila kako treba da se ponaša. 

Iako je javnost videla snimke njihovih intimnih odnosa, Krofak, koji ju je, kako Maja tvrdi, naterao da ugasi kamere, tvrdi da nisu bili intimni nakon čestitke koja je stigla od ćerke. 

Maja je priznala sve o odnosima sa njim i šta ju je terao da radi.

On je rekao da neće biti se*sa nakon pisma ćerke. Ja počinjem da mislim da je on mene tipovao, ja sam u prethodna dva dana plakala. Meni nije jasno kako on može da kaže da se hladi, a mi imali odnos u spoljnom WC-u. On je meni rekao da ja ugasim kamere, a on je mislio da su one kamere gore protivpožarni aparati. Ja nemam nikakav problem da se to pusti u četvrtak - rekla je Maja.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ako vidite moj se*s, svi vi pi*ajte po meni ovde - dodao je Stansilav.

On je mene klasično iskoristio, ali ponela sam ja ćebe, meni p*rnić ne treba - dodala je Maja.

- On je rekao da njegov se*s niko neće videti - dodao je Milan.

- Govorio je da je sramota za projekat jer smo mi ugasili kamere, ja znam da nisu ugašene. Uroš je ispao kolatelarna šteta, a Stanislav je mene tipovao, ja sam bila trofej. Miona je u pravu, on ne voli nikoga, on voli samo sebe. Ne verujem da on voli Mionu - dodala je Maja.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti tvrdiš da ste vi imali se*s u WC-u - upitao je Milan.

- Da, evo ga ćebe. Ja sam ubeđena da je on hteo Mionu da vodi u svingeraj. On je pogazio sve stavove koje je imao, on je došao zbog Mione, nije došao zbog sebe. Ja sam se u njega zaljubila, nisam robot, prija mi, proveli smo dva meseca, spavali, jeli, šetali. On gleda u Mionu, ali on voli samo sebe, a ja sam mu bila premija. Opet od nebitnih pravim bitne, jer ovde je Ša bitan, a ne Stanislav - dodala je Maja.

Stanislava ismevaju zbog lažnih tvrdnji 

Stanislav Krofak tvrdi da nije imao intimne odnose sa Majom Marinković nakon pisma, iako su gledaoci već videli snimke vrelih akcija. 

Krofak je rekao da u toaletu nije bilo kamera, već da su to protivpožarni aparati, nakon čega je naišao na brojna ismevanja. 

On se ni tu nije zaustavio već je javno saopštio da će se baciti sa krova na glavu ako bude pušten snimak i od cimera je sinoć tražio da uriniraju po njemu ako bude postojao snimak vrele akcije sa Majom. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading