Stanislav Krofak
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Od kada je u "belu kuću" stiglo pismo ćerke Stanislava Krofaka, odnos između njega i Maje Marinković je pod ogromnom tenzijom, a sada je on izjavio da je spreman da ide i na poligraf kako bi dokazao da nije imao se*s sa njom.

Ukućani su šokirani ovim Stanislavovim potezom, neki od njih su izjavili da je do juče tvrdio upravo suprotno, a sada želi samog sebe da demantuje, kako bi se oprao pred ćerkom i porodicom.

Maja i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Njegove reči su toliko razbesnele Maju, prvo je komentarisala da Stanislav zaboravlja da su kamere svuda i sve su snimile, a onda je rešila da ga pokopa.

- Meni samo bog može da sudi, on je radio sve da bude sa mnom. Čovek koji je iz opanaka prošao u Balensijagu. Nisam devojka koja će da trpi i ćuti. On laže da nismo imali se*s, kada znam da sam sto odsto sigurna, a videćemo kako će ostali da komentarišu - rekla je Maja.

Njene reči su iznervirale Stanislava.

- Ti si drukara - rekao je Krofak, a ukućani su prokomentarisali da to radi kako bi dokazao da ništa nije imao sa starletom.

Maja je nastavila da raskrinkava Stanislava.

- On je meni presmešan, utripovao se da je Filip Car. Uništila sam mu jednu majicu, on meni preti da će mi baciti džakove. On je bio moj fan, što bi se reklo, najela se vaška - zaključila je Maja.

Miona i Stanislav imali dogovoro?Otkriveno šta su planirali

Sinoć je u emisiji jedna od tema bio trougao Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak. 

Nenad je priznao da ga izluđuje to što Stanislav konstantno gleda Mionu, pa je posumnjao da i su njih dvoje pre rijalitija sklopili dogovor. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

02.06.2024 22:57

Maja mu nije trebalo. On je dobar čovek i jakog karaktera a ne treba mu ni milona budala. Za kaznu je dobila onu budalu ša .