Zadruga 7 Elita
Foto: Alo/Printscreen

U rijalitiju često dolazi do koškanja, svađa, pa čak i fizičkog kontakta između pojedinih učesnika, a danas je odlukom produkcije diskvalifikovana i Marija Malivuk, koja je prvo nasrnula na Snežu, a potom i na Uroša Stanića, nakon čega je Veliki šef doneo momentalnu odluku.

Elitari, uprsko strogim kaznama i diskvalifikacijama, daju sebi za pravo da fizički nasrnu na nekoga iako ih taj neko provocira, a mnogi komentarišu da je Uroš Stanić taj koji dovodi pojedine takmičare do stanja ključanja svojim kometarima.

Na snimku koji se pojavio na jednom Instagram stranici koja verno prati dešavanja u rijalitiju može se čuti razgovor između Đedovića i Uroša, koji ga je u tom trenutku savetovao šta da radi i koga da napada.

Uroš Stanić

Foto: Instagram

 

Mnogi su ovo protumačili kao tajni dogovor između njih, budući da Đedović konstantno napada Janjuša.

Pojavio se snimak haosa Marije i Sneže

Učesnica Elite Marija Malivuk momentalno je izbačena iz Elite.

Nakon što je stiglo pismo u rijaliti, krenuli su spekulacije u javnosti šta se to tačno dogodilo, a na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici vidi se da je između nje i Snežane došlo do žestokog sukoba, te se sumnja da je možda zbog ovoga doneta odluka o diskvalifikaciji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading