Marija Malivuk
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Učesnica Elite Marija Malivuk momentalno je izbačena iz Elite.

Nakon što je stiglo pismo u rijaliti, krenuli su spekulacije u javnosti šta se to tačno dogodilo, a na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici vidi se da je između nje i Snežane došlo do žestokog sukoba, te se sumnja da je možda zbog ovoga doneta odluka o diskvalifikaciji.

Malivuk je bacala Snežine stvari po čitavoj sobi, a u jednom trenutku su i nasrnule jedna na drugu, tačnije, Marija se bacila na nju dok je Sneža pokušavala da je urazumi i smiri.

Obezbeđenje je momentalno uletelo kako bi sprečilo veći haos i bukvalno iznelo Malivuk napolje, nakon čega je završila u zatvoru.

Kako se može videti u komentarima, Marija je nakon izlaska iz zatvora nasrnula i na Uroša, nakon čega je momentalno diskvalifikovana.

Veliki šef se momentalno oglasio

Produkcija je hitno reagovala nakon sukoba, a osim diskvalifikacije, Malivuk je i kažnjena. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Marijina sestra upucana

Marija je jednom prilikom u Eliti otvorila dušu i otkrila potresne detalje iz svog života.

Naime, Marijina sestra ubijena je dok je bila u drugom stanju.

- Moja sestra je imala 19 godina kada je ubijena - počela je ona i dodala:

- Bila je trudna i njoj je dečko pucao prvo u stomak, pa u glavu. Umrla je u bolnici. Ona je ostala trudna sa njim, ali kada je videla kakav je čovek, nije htela da bude sa njim - pričala je tada Malivuk sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading