Vladana Kali
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen

Pevačica, sportistkinja, astrolog i bivša pozorišna glumica i rijaliti učesnica Vladana Zlatanović, alijas Vladana Kali, uverena je da će pobednici "Elite 7" biti Anđelo i Anita.

Vladana smatra da su Ša i Miona izuzetno loš astrološki spoj. Ubeđena je da oni nemaju šanse za opstanak, te da će uskoro raskinuti.

Anita Stanojlović i Anđelo

Foto: Ilustracija

 

- Moj favorit je Anđelo, jer ga poznajem godinama. Nije mi jasno zašto ga neki mrze, zato što on neće da pravi budalu od sebe. Nažalost, mislim da će i Anita pobediti, mada mi nije jasno njeno ponašanje, ulazak u brak sa Matorom, a zatim preljuba sa Mateom, pa sa Anđelom... Ipak, Aneli mi je najgadnija - rekla je za Hype televiziju Vladana.

Prethodno je astrolog Ružica Kralj za Alo! komentarisala ljubavne veze najpozantijih rijaliti parova.

- Ne mislim da je Aneli bacila crnu magiju na njega, on na sebi ima crnu magiju poslednjih deset godina što se i vidi...njemu ne ide ništa u životu, sem da slepo gleda u ženu u ćerku, što po meni je totalni promašaj jer kad neki brak ne ide i kad neka veza ne funkcioniše, ne treba ostati sa nekim samo zbog dece. On je pod crnom magijom i ne može ni sa jednom ženom da opstane dugo, svaka njegova veza puca posle nekog vremena. Kad je čovek vezan ljubavnom magijom on ne može da trpi ni jednu ženu, a on se posle svakog kraha, vraća svojoj, pa se zapitajte zašto. Neće se on tako lako rastaviti od Aneli, jer ih veže neki susret iz prošlosti. On ako ne skine crnu magiju sa sebe, neće moći ni sa kim, a kamoli sa Aneli, nakon rijaltija. Biće jako težak i ohol prema ženama, radiće to nesvesno, a na kraju će uvek da se vrati svojoj ženi - rekla je Ružica za Alo! 

ANĐELO OTKRIO ŠTA MU FALI KOD ANITE! Mnogi su mislili da ovo nikada javno neće reći

Tema na današnjem sastanku u Eliti bila je idealna veza i da li učesnici smatraju da ista postoji. Anđelo Ranković je ustao i otkrio da postoji idealna veza, ka istoj teži, ali i da par stvari fali njemu i Aniti kako bi sve bilo potaman. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading