Marko Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć je u rijaliti programu "Elita" došlo do prvog suočavanja između aktuelne učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

Emocije su bile posebno uzburkane, naročito kod Anelinog donedavnog izabranika i cimera, Marka Janjuševića Janjuša, koji je emotivno reagovao na ovaj susret.

- Meni je sve jasno, to su prodane duše, ne radi se o tim ljudima, radi se o drugima. Ljudi ovde misle da ti prave budalom - rekao je Janjuš.

- Celo jutro da priča sa Slađom - rekao je Samir.

- Ovde se ne zna ko je gori, sve laži i prevare. I kao gledaoci ne greše, a isti su kao ovi bolesnici. Je*em ti i ženu i pare i svega... Moram da opustim mozak, treba mi da popijem malo, da se opustim, ali ne mogu da se bijem sa ovim ljudima - rekao je Janjuš pa se osvrnuo opet na Aneli.

- Vide li ti onaj razgovor, oni i jesu jednu za drugo, to nije moj svet. Nek uzmu šta žele, ali ta relacija, kakav ti je momak kada sam ja najgori, a taj kojem šalješ pi*ku pa je on pušta. Mene je ona zanimala, a sada me ne zanima, neka me mane sa njenim pričama niti da priča o meni, a on ne da laže, laže za sve pare! Mene je sramota što sam ono slušao, ne mogu da verujem da sam deo toga. Slao sam i ja ku*ac, pa ga niko nije izbacio, nego baš njenu sliku pustili - rekao je Janjuš.

- Verujem ti, brate, to je strašno - govorio je Samir.

- Još Mića kao napade, šta kao vi to ne raditi - dodao je Janjuš.

- A njega kada matirša on govori to su vaši odnosi - dodao je Samir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading