Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aneli Ahmić i njen bivši dečko Asmin Durdžić suočili su se sinoć u studiju u Šimanovcima, a pažnju gledalaca posebno je privukla Asminova priča o izvesnom hodži i đavolima. Naime, Asmin je ispričao da je hodža jednom prilikom posetio Anelinu kuću i nakon posete izjavio da je kuća puna "nečastivih sila".

- Sećam se priče kad je hodža bio kod njih u poseti i posle toga je rekao: "Tamo ne treba da se ide, puno je đavola! Ono su neke nečastive sile, svašta može tamo da se pronađe loše"! Reci, Aneli, je l' bilo tako?! - provocirao je Durdžić, ali je Aneli sve vreme govorila da on samo izmišlja priče. 

Javnost je nakon ove izjave ostala zatečena, te su mrežama krenule razne spekulacije.

ŠOK POTEZ JANJUŠA O KOM BRUJI REGION! 

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili su se sinoć u studiju kod Dušice Jakovljević. 

Kada su Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju, primetno je bilo da je Janjuš reagovao vrlo burno. 

Kako je kamera mogla da uhvati, bivši košarkaš je neprestano vrteo glavom, pravio grimase i mlatio rukama.

- Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! - kazao je Asmin.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

 

- Mi nismo imali ni odnose. Nisam te voleo, to shvati samo. Živela si samo preko zime sa mnom - kazao je Asmin.

- Samo sam preko zime živela sa tobom? Kako te samo nije sramota da izgovaraš takve gadosti? Mene su tvoji najgore vređali, govorili su da sam najobičnija ku*va - rekla je Aneli, a kamera je konstantno snimala Janjuša na čijem se licu jasno videlo da mu nivo suočavanje ne prija, a u jednom momentu je čak pokazao i srednji prst, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading