Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili su se sinoć u studiju kod Dušice Jakovljević. 

Iako se mesecima pojavljuju detalji iz njihovog zajedničkog života, sinoć su gledaoci imali prilike da čuju brojne kontroverze. 

Otac Asmina Durdžića, Mustafa, oglasio se nakon javnog suočavanja njegovog sina i bivše snajke, a sve je iznanadio preokret koji se desio. 

- Najiskrenije mi je žao što je moralo doći do ove sramote i grehote. Neka Bogu plate svi oni koji su doprineli ovom suočavanju i beskrajnom ponižavanju dvoje ljudi - započeo je Asminov otac, koji se osvrnuo na detalje o kojima je govorila Aneli

Mustafa Durdžić

Facebook

 

- Žena je jednostavno krenula da priča i da izmišlja događaje da bi se na kraju sve svelo "Pa ti si mi rekao i tako sam čula ili mislila". Nadam se da će svi oni koji potpaljuju ovaj događaj da se povuku u nagovaranju dve strane na sukob. Mislim da bi najpoštenije bilo da se Aneli pomiri sa sudbinom i da se ne sramoti u pokušaju da opravdava svoje postupke kroz blaćenje Asmina kao bivšeg partnera i oca njene ćerke - napisao je Mustafa, koji je bivšoj snajki oprostio sve.

Aneli i Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bez obzira na sve uvrede i laži, opraštam joj sve i svim srcem želim da joj se ostvare svi snovi i želje u životu. Možda ona lično nije kriva za sve ovo, ali je kriva što je slušala Đedovica i Situ. Znam da Aneli ne zna za sukob Asmina i njene porodice van Elite. Sve ovo je bilo nekome zabava, a nekome život - završio je Durdžić. 

Spasite Anelin život 

Nakon suočavanja Aneli i Asmina, oglasila se i njena majka Jasna, koja je iznela brojne uvrede na račun bivšeg zeta, ali i uputila javni apel. O čemu se radi, možete pročitati u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading