Stanija Dobrojević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić sinoć su se javno suočili u studiju kod Dušice Jakovljević. 

Kako je Durdžić otkrio, Stanija je bila šokirana saznanjem da je pristao na to, a sada je pokazala šta radi nakon burne noći u Šimanovcima. 

Aneli je izjavila da ju je Asmin molio da se pomire dok je bio kod Stanije u Majamiju. On je odmah to demantovao u emisiji, a svi su čekali starletinu reakciju.

Stanija se ipak nije ovim povodom oglasila, već je spakovala kofere i odlučila da napusti Srbiju.

Stanija

Foto: Printscreen/instagram

 

Dobrojevićeva je u trenerci pozirala na aerodromu i to sa osmehom na licu. Iako su mnogi očekivali da će starleta burno reagovati i odmah se oglasiti ovim povodom, ona je mnoge iznenadila reakcijom.

Asmin ne sme Aneli da pogleda u oči 

Stanija Dobrojević nedavno je gostovala je na Red Tv gde je otkrila kako Asmin nema petlju da se suoči sa Aneli uživo, ali da ona to priželjkuje da vidi. 

- Ja sam u toj situaciji neutralna, glavni igrači su Asmin i Sita ja ne mogu da pričam o svemu tome. Oni su najopasniji i mislim da ne biraju sredstva, bar su se tako pokazali u svojim ratovima. Ja sam priželjkivala od starta da dođe do njihobog suočavanja i zaista nemamo strah od toga, on nije želeo da uđe ali je sad pristao da gostuje. Meni je rekao da ne želi uživo da se suoči sa njom već samo preko ekrana - otkrila je Stanija tom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading