Majka Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili su se sinoć u studiju kod Dušice Jakovljević. 

Iako se mesecima pojavljuju detalji iz njihovog zajedničkog života, sinoć su gledaoci imali prilike da čuju brojne kontroverze. 

Sada se oglasila majka Aneli Ahmić, koja je iznela brojne uvrede na račun bivšeg zeta, ali i uputila apel koji se tiče njene ćerke.

 

Majka Aneli Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

Najednom osvanu cveće montirano, kao i sve do sada. Videli ste lažova veka, ponašanje jednog bolesnika koji kaže da je gledao pornić sa Anelinom mamom, pa se drogirao sa Anelinom mamom, pa još samo da kažem pita ga da li je Sita bila sa njim, kaže nije nikada, a onda kaže da je Sita objavila film, a odakle joj film kada nikada nije bila sa njim, i koja bi to žena objavila, majka četvoro dece i unuče ima? Ljudi, da li možete otvoriti oči i spasiti Anelin život - napisala je Jasna na društvenim mrežama. 

Za mene je rijaliti zavšen 

Asmin Durdžić, nakon javnog suočavanja sa bivšom partnerkom otkrio je da je završio sa pominjanjem rijalitija, ali i priča koje se tiču Aneli Ahmić.

- Ne ulazim ja nigde, za mene je danas završen rijaliti svet. Samo me zanima život sa ženom koju volim - kratko je napisao Durdžić.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading