Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nominovane učesnice ove nedelje su Milena Kačavenda, Slađa Bošković i Bojana Pavlović. One su se danas osamile i pričale o aktuelnim temama u rijalitiju. 

Kačavenda je u jednom trenutku uozbiljila temu, te istakla da je Jovani Tomić Matoroj hitno potreban psihijatar, jer u suprotnom neće moći da se izbori sa ljudima po napuštanju imanja u Šimanovcima.

- Moja keva je bila car, ljudina... Ona je stalno govorila kada riknem radi ovako, da me je videla da sam u crnini iskočila bi iz one rupe, a onda meni dođe ova bolesnica priča kako da se ja ponašam - rekla je Milena, aludirajući na Miljanu Kulić.

Milena Kačavenda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Matora se totalno pogubila, nju bole ove reči - dodala je Slađa.

Ma, ja sam njoj rekla da joj treba psihijatar, da se izbori sa svim i svakim - istakla je Kačavenda.

Drže me u šaci 

Jovana Tomić Matora i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je pogrešila u vezi Anite Stanojlović.

- Rekla sam nema stajanja, ja sam sad najgora, oni kao mene drže u šaci, ja sam izgleda najgora. Ja sam svesna da sam pogana, ali ono što nisam, stvarno nisam. Vidim da je pranje uključeno, pa da vidimo ko će da se vrati, možda čukundeda vrač njen. Ja ne mislim da sam za sve u pravu, za ono što sam kriva ja priznajem. Oni će kao da se peru, a nama da nabace na nos da smo mi loši. Ja sam rešila samo da se branim, kad meni neko kaže da sam bolesnica ja ćutim triput, četvrti put odgovorim. Baš me briga i za Anitu i za bilo koga drugog, ne znam šta hoće više sa tim razdvajanjem - rekla je besno Matora.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading