Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić se javila za reč, ne bi li prokomentarisala odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Međutim, dok je Miljana komentarisala aktuelne teme u rijalitiju, izlanula se, pa otkrila da za nedelju dana napušta Elitu.

- Ja idem za nedelju dana na operaciju glasnih žica, odnosno, da mi se skrati tu nešto... Znaš kakav problem imam - otkrila je Miljana Kulić prilikom izlaganja.

MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA!

Majka Miljane Kulić, Marija, zapenila je od besa nakon brutalne svađe u Eliti, u kojoj su glavni akteri bili njena ćerka i Nenad Aleksić Ša, ali i Uroš Stanić.

Ona nije ostala imuna na reči koje je Nenad uputio Miljani, te je brutalno oplela po njemu nazvavši ga budalom kojoj je karijera propala.

- To je toliko iskompleksirana osoba, za ovih nekoliko zadnjih sezona, ja nisam videla veću budalu od muškarca od njega. Njega nijedna devojka nije volela, sve su od njega gledale da izvuku neku korist, pošto je on imao lepu karijeru, ali posle ulaska u rijaliti je propao. Visio je na Tiktoku, on nema nikakvu zaradu, niko ga ne zove i ne angažuje, tako da je prinuđen da prosi i moli za poklone. Na šta je spao čovek od 46 godina da zarađuje od Tiktoka?! Tamo su deca. On je ostavljen i nesrećan, on ima neku falinku, toliko je dosadan, prenaporan u odnosu. Pazi, to je toliko različitih devojaka, a prema svakoj je isti, kao toliko je pažljiv, daje se, a ne dobija ništa baš iz tog razloga što je takav. Guši, svakoj od njih je bilo dosadno u vezi sa njim, sve su čekale da se otarase i da se otkače od njega - oplela je Marija, a više o tome možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading