Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Majka Miljane Kulić, Marija, zapenila je od besa nakon brutalne svađe u Eliti, u kojoj su glavni akteri bili njena ćerka i Nenad Aleksić Ša, ali i Uroš Stanić.

Ona nije ostala imuna na reči koje je Nenad uputio Miljani, te je brutalno oplela po njemu nazvavši ga budalom kojoj je karijera propala.

- To je toliko iskompleksirana osoba, za ovih nekoliko zadnjih sezona, ja nisam videla veću budalu od muškarca od njega. Njega nijedna devojka nije volela, sve su od njega gledale da izvuku neku korist, pošto je on imao lepu karijeru, ali posle ulaska u rijaliti je propao. Visio je na Tiktoku, on nema nikakvu zaradu, niko ga ne zove i ne angažuje, tako da je prinuđen da prosi i moli za poklone. Na šta je spao čovek od 46 godina da zarađuje od Tiktoka?! Tamo su deca. On je ostavljen i nesrećan, on ima neku falinku, toliko je dosadan, prenaporan u odnosu. Pazi, to je toliko različitih devojaka, a prema svakoj je isti, kao toliko je pažljiv, daje se, a ne dobija ništa baš iz tog razloga što je takav. Guši, svakoj od njih je bilo dosadno u vezi sa njim, sve su čekale da se otarase i da se otkače od njega - oplela je Marija, te dodala: 

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- On tu nesreću želi da prenese na druge ljude time što ih nisko vređa, on zna da Miljanu boli bolest roditelja... On se Miljani izvinjavao i plakao posle onoga u "Zadruzi 4", zvao je na svadbu sa Vanjom, mi smo išli na more. Rekla sam joj: "Za tri meseca će da nađe novu, ko zna koliko puta će se ženiti", tako je i bilo. Nisam joj dala da ide, nije zaslužio, rekla sam joj: "Kako ćeš da ideš na svadbu nekome ko ti je najgore poželeo" i onda mi je ona rekla: "U pravu si, neću ni da idem"...Meni je žao, malo malo, neko njega napadne. Kakvu god falinku da ima taj dečko, niko nije zaslužio to. Sa Miljanom ne može tako... Ovo su kisela voda igrači, ni od koga ništa. Ša je nula i od čoveka i muškarca. Nikada on jadnik neće biti srećan i to prenosi na druge - kazala je Marija Kulić za Pink.rs.

Marija udarila i na Đedovića

Marko Đedović već neko vreme je u sukobu sa Miljanom Kulić, a pogotovo nakon suđenja na kojem je dobio cimerku.  Od tada haos između njih dvoje ne prestaje, a nedavno se oglasila i Miljanina majka, Marija Kulić. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nina

17.05.2024 00:59

Koja je ona pacvara, to je njen izraz, uzas

nikola

17.05.2024 06:19

Ša na taj nacin manipulise sto im stalno govori da ih voli prebacuje svaki poklon jer zna da je debeo i ruzan samo to mu ostaje da davi i smara i to samo priglupe zene se pecaju na tu foru

Mara

17.05.2024 10:42

Marija i Miljana,moralne gromade,sve najružnije epitete njih dve mogu poneti.Pametnom dosta.