Anđela, Bojana
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Anđela Šparavalo, poznata po gej vezi sa cimerkom Bojanom Pavlović, iznela je nove stravične detalje iz svoje prošlosti.

Prema njenim rečima, sa samo 14 godina doživela je nasilje od tadašnjeg dečka.

- Neću da pričam o tome, moji nisu bili tu kada sam odrasla. To mi se desilo sa 14 godina sa nekim dečkom, bilo je nasilje između mene i dečka. On me je prebio, nisam ništa uradila, a on je me je povredio! Nisam ga prijavila. On je bio idealan, dolazio je kod mene, devet meseci smo bili zajedno. Lagala sam roditelje za njega, znali su da imam dečka, ali nisu znali ko je. Bili su besni - ispričala je Anđela.

- Gde si upoznala tog momka? - upitao je Milan.

- Preko drugarice. Imala sam 15 godina - rekla je Anđela Šparavalo.

- Ona je meni pričala da je to bilo kada je imala 19 godina - dodala je Aneli, pa su mnogi ostali u čudu, neznajući šta je od svega navedenog istina.

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO PRAVI HAOS U SPOLJNOM SVETU! 

Majka i otac Anđele Šparavalo ne mogu da te pomire sa istopolnom vezom njihove ćerke, te protiv Bojane Pavlović vode javni rat već mesecima.

Anđela Šparavalo

Foto: Pink

 

Aleksandra Šparavalo najavila je tužbu protiv Bojane zbog iznošenja brojnih tvrdnjih na njihov račun, a tiče se navodnog nasilja nad Anđelom od strane njih.

- Meni je ovo smešno. Bojana njoj veruje da je bila u Sarajevu? Sada će Bojani da stigne još jedna tužba zbog toga što je nagovara da laže za Sarajevo. Ona ni u grad nije izašla, a kamo li da ima dečka. Ona se sprda sa svima u kući. Sve može da se ispita, najbolje znaju Kačavenda i Žana, onaj ko ima decu zna sve! Meni je to presmešno - rekla je ona, a više o tome možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading