Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Majka i otac Anđele Šparavalo ne mogu da te pomire sa istopolnom vezom njihove ćerke, te protiv Bojane Pavlović vode javni rat već mesecima.

Aleksandra Šparavalo najavila je tužbu protiv Bojane zbog iznošenja brojnih tvrdnjih na njihov račun, a tiče se navodnog nasilja nad Anđelom od strane njih.

- Meni je ovo smešno. Bojana njoj veruje da je bila u Sarajevu? Sada će Bojani da stigne još jedna tužba zbog toga što je nagovara da laže za Sarajevo. Ona ni u grad nije izašla, a kamo li da ima dečka. Ona se sprda sa svima u kući. Sve može da se ispita, najbolje znaju Kačavenda i Žana, onaj ko ima decu zna sve! Meni je to presmešno - rekla je ona pa dodala:

Anđela Šparavalo

Foto: Pink

 

- Ja vas molim da ispitate da li je Anđela ikada prešla granicu i bila negde osim u Crnoj Gori. Bokica će na kraju da izvuče najdeblji kraj. Anđela glumi za oskara, majke mi. Ona bez naše saglasnosti nije mogla da pređe granicu. Sada sam se čula sa svekrom koji je inspektor i rekao mi je da deca sa 14, 15 godina ne mogu da izlaze iz zemlje. Ona sada ne sme da kaže da je slagala zbog Bojane. Žao mi je što će sve ići preko Anđeline grbače. Najjače da će slagati majku da je kod drugarice, a ode malo u Crnu Goru, malo u Hrvatsku. Neka kaže koji je to dečko da ga prijavimo. Ona sama sebe uvlači u problem kojeg nema i koji ne postoji - dodala je Aleksandra za portal Pink.rs.

Aleksandra alarmirala i policiju

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović mesecima su u turbulentnoj vezi.

Uprkos zabrani svojih roditelja da ostane u odnosu sa ženom, Anđela i dalje uživa u ljubavi.Bojana je iz tog razloga davnih dana ušla u otvoren sukob s Anđelinom majkom Aleksandrom, a njihov rat je sada dobio novi epilog. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading