Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović mesecima su u turbulentnoj vezi.

Uprkos zabrani svojih roditelja da ostane u odnosu sa ženom, Anđela i dalje uživa u ljubavi.

Bojana je iz tog razloga davnih dana ušla u otvoren sukob s Anđelinom majkom Aleksandrom, a njihov rat je sada dobio novi epilog.

Anđela Šparavalo

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Aleksandra je putem svog Instagram profila podelila prepisku sa, kako tvrdi, Bojaninom devojkom iz spoljnog sveta.

- Gospođo Aleksandra, vodite vaše ludo dete kući. Ja brinem o Bojani i volim je. Bojana dobro zna koji dogovor ima sa mnom. Vašu ćerku nema gde da dovede jer će je izbaciti na ulicu, to vam garantujem životom - glasila je poruka koju je Aleksandra podelila, a zatim je i javno prokomentarisala.

Anđela Šparavalo

Foto: Printscreen/instagram

 

- Evo sa čime se ja suočavam, jedna lezbejčina piše sa lažnog profila. Bolje da se oglasila javno, ovo je prevršilo svaku meru - poručila je Anđelina majka.

Aleksandra je zatim podelila novu turu poruka zbog kojih je, kako je otkrila, primorana da reaguje i pomenutu devojku prijavi nadležnim organima.

- A ti, jedna ženturačo, znam gde ti se salon nalazi i u koju školu ti ide sin. Samo nastavi da vređaš Bojanu, videćeš kako ćete proći - glasila je poruka, na koju je Aleksandra potom odgovorila.

Anđela Šparavalo

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovo su javne pretnje, za ovo ću da vas prijavim. Sram vas bilo, pretite mom detetu, verovatno ste isti monstrum kao vaša draga Bojana. Samo vi pišite, što više pretećih poruka, to je gore po vas. A budite ubeđeni iako se krijete iza lažnog profila, saznaće se ko ste - napisala je Aleksandra u poruci.

Poslednju poruku Anđelina majka je i prokomentarisala tako što je uz fotografiju prepiske kratko napisala:

- Evo kako mi lezbejčina preti, svakako će biti prijavljeno.

Podsetimo, Anđelini roditelji od početka ne podržavaju njenu istopolnu vezu, te su na sve načine pokušavali da je odvoje od Pavlovićeve.

Budući da im nije bio lak put do cilja, Aleksandra i njen suprug, a Anđelin otac, nekoliko puta su javno zapretili ćerki da će je se odreći.

Budući da ni opomene nisu bile delotvorne, Aleksandra je javno poručila da se odriče ćerke, te da joj po izlasku iz rijalitija neće dozvoliti da se vrati u porodični dom. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading