ZVALI SU JE ĆAZIMOVICA, BRIŠI TO AKO MOŽEŠ! Anđelo žestoko o Teodori Džehverović, zaratio sa njenom majkom, nastao karambol!
Printscreen

Gordana Džehverović, poznatija kao mama Džehva pre dva dana je, tokom posete Eliti, ušla je žestok sukob sa bivšim zetom Anđelom Rankovićem. 

Majka Teodore Džehverović bila je besna zbog pominjanja ćerke u rijalitiju, pa je za to optužila Anđela Rankovića.

- Uzimali ste vi moje, uzimao sam ja vas, i to je to. Ljudi ovde mogu da je spominju ona je javna ličnost, hoćete da se briše sve, e pa ne može. Briši ono kada su je nazivali Ćazimovica? Ne može sve da se briše, to je tvoji prijatelji prozivaju, ja nisam nikada pominjao nju, niti sam ijednu reč loše rekao o njoj - vikao je Anđelo.

Anđelo ranković

Foto: TvPink

 

Inače, Teodora i Anđelo ušli su u vezu tokom Zadruge 1, koja je emitovana 2017. godine. 

Teodora i Anđelo

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tokom njenog učešća više puta se spekulisalo o njenom odnosu sa kontoverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koji je pevačicu tokom leta 2016. ugostio u svom hotelu u Poreču. 

I dok je Teodoraa tvrdila da sa čovekom nije imala apsolutno ništa osim poslovne saradnje, njegova tadašnja izabranica je za domaće medije otkrila da je Teodora "obletala oko njega", te da se na sve načine trudila da privuče njegovu pažnju.

Ćazim i Teodora

Foto: printscreen/TikTok

 

Mnogo se pričalo i o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže, a Teodora je uvek u svoju odbranu tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, budući da je u noći kada mu je u kazinu pevala na uvce to činila u prisustvu njegove tadašnje devojke, koja je tvrdila suprotno.

Teodora promenila lični opis 

Teodora Džehverović organizovala je sinoć promociju u jednom prestoničkom lokalu, gde je okupila brojne prijatelje, porodicu, ali i saradnike.

Ono što je svima pruvuklo pažnju je i Teodorin izgled, koji je zapao za oko čim je kročila na crveni tepih.

Mnogi su komentarisali da je Džehverovićeva imala korekcije uoči promocije, a spominju se jagodice i grudi. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading