Bora Santana, Milica Kemez
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nekadašnja rijaliti učesnica, a sada voditeljka, Milica Kemez, otkrila je za domaće medije zbog čega se Bora Santana drao na nju na svadbi, pre nekoliko dana.

Milica je priznala da je došlo do haosa oko kutije za koverte, spiska sa zvanicama, a Bora je mislio da je to neko namerno učinio, kako bi im poremetio savršen dan.

- Prvo su nas zvanice zvale i nervirali kako njih nema na spisku. Spisak se izgubio. Bila je tenzija, neki su se vraćali. Pomešalo se sve. Drugi problem je bio oko te kutije za koverta. Polomila se, plus je ona od stakla, sve su popadale, gosti su gazili po njima. Mislio je da je neko to namerno uradio. Mnogo je muzika bila glasna, čak smo i glasno pričali, ali rešili smo - rekla je Milica, a potom se dotakla i montažne kuće, kao i novca koji su dobili od svadbe.

Bora Santana, Milica Kemez

Foto: Alo.rs

 

- Kupili smo Bora i ja dva placa. Jedan on, jedan ja pre svadbe. Bili su ljudi iz te firme i obećali su da će postaviti tu čuvenu montažnu kuću. Svakako, ako se to i ne dogodi, izgradiću ja svoje, cigla po cigla. Kako ja volim da kažem, napraviću dvorac od svog kamenja koje bacate na mene. Sve što sam do sada želela, ja sam uradila. Hvala dragom Bogu na svemu što mi je pružio nakon svega kroz šta sam prošla. Kada kroz život idete dobrotom i iskrenim srcem, nema greške. Strpljivo čekam ono što mi priprada dok uživam u onome što imam - izjavila je Milica za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading