Bora Santana, Milica Kemez
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nekadašnji rijaliti učesnici, Milica Kemez i Bora Santana, sklopili su danas i brak u crkvi Svetog Stefana Dečanskog u Beogradu.

Oni su građansko venčanje obavili nedavno, danas su to učinili i pred bogom, a paru je želja bila da to bude na današnji praznik.

- Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se ja krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da blagoslov od crkve, što je nama najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin, da našu ljubav krunišemo i pred Bogom - rekao je Bora, a potom se Milica dotakla i svadbe koja je organizovana nedavno u jednom prestoničkom restoranu.

Bora Santana, Milica Kemez

Foto: Alo.rs

 

Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme - rekla je ona.

Podsetimo, na svadbi Milice i Bore bile su mnoge poznate ličnosti, a većina njih je bivšim zadrugarima poklonila koverte sa novcem.

Svi su bili veseli i atmosfera je bila na samom vrhuncu gotovo čitavo veselje, a Miličina kuma pobrala je simpatije prisutnih. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading