Matora
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dosta se spekulisalo koliko iznose honorari pojedinih učesnika Elite, budući da su deo najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od dobro obaveštenog izvora, Jovana Tomić Matora obezbedila je sebi pozamašnu svotu novca, i to na nedeljnom nivou!

Njoj je produkcija obezbedila sumu od 2.000 evra plus pdv, što na kraju iznosi oko 2.500 i to za samo nedelju dana.

- Jovana je bila izričita kada je honorar u Eliti u pitanju. Zna kakav šou pravi, dosta ljudi zbog nje i prati rijaliti, te je ostala pri stavu da bez 2000 neće ulaziti unutra. Svesna je da je ozbiljan rijaliti igrač i da može da doprinese dosta gledanosti, naročito zbog svega što se dešavalo sa Anitom - kaže za Alo! izvor veoma blizak Jovani koji je želeo da ostane anoniman, te dodaje:

Jovana tomić matora

Printscreen

 

- Jovana u spoljnom svetu dosta troši i logično je da je htela da sebe obezbedi i kada izađe. Smatram da joj svađe i sve ono što je radila nisu bile potrebne, jer su joj oduzeli honorare, ali kada se sve sabere na kraju, izaći će sa ozbiljnim parama iz Elite - završava za Alo! dobro obavešten izvor.

Budući da je Jovana od samog starta u rijalitiju, koji se uskoro privodi kraju, kada se sabere celokupan honorar dolazi se do cifre koja iznosi preko 100.000 evra.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading