Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Anđela Šparavalo sinoć se u emisiji obratila svojoj porodici, ističući da strahuje od čestitke koju će dobiti za rođendan. 

U Belu kuću danas je stiglo pismo koje je, kako Pink prenosi, poslao Anđelin otac.

Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime - napisao je navodno otac Anđele Šparavalo.

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Kada je pročitala ove reči, Anđela se sledila.

- Ne znam šta bih rekla - kratko je izustila ona, a reakciju pogledajte u snimku ispod.

Podsetimo, nedavno se za medije oglasio i Anđelin otac koji je otkrio da je Anđela ostala bez podrške porodice, kao i da za rođendan neće dobiti ništa. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading