Bojana i Anđela
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović neko vreme su bile u ljubavnom odnosu, a sinoć su žestoko zaratile u programu uživo.

Sinoć se u Eliti održala emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja bilo je postavljeno Anđeli Šparavalo i Bojani Pavlović.

Da li ti je sada jasno koliko zapravo ti imaš problem u svojoj vezi?! Gde su sada argumenti kada je tvoj odnos u pitanju Boki - glasilo je pitanje.

Ako ova devojka misli da je "bolje biti igrač, a ne igračka", evo samo da se obratim, ta igračka se otrgla. Rekla sam da će se ovo desiti...Imamo odbranu, imamo tužioce, imamo branioce. Ja pričam šta će da se desi. Ja sam rekla da ću da pustim da ovi ljudi to rešavaju - rekla je Bojana.

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Sve što je ona pričala da sam ja folirant, ona je to pričala jer to misli o sebi, pa je na mene prebacila, da bi se ona oprala kako sam ja loša, kako sam lagala i kako sam ja nemoralna, ovakva ili onakva. Rušila mi je samopouzdanje iz dana u dan, sputavala me je kada god bih htela da pričam, govorila je da sam ja glupa - rekla je Anđela.

- Ja sam rekla da ako Anđela smatra da je bolje biti igrač, a ne igračka. Ako ona smatra da sam ja igračka, da se igračka otrgla kontroli. Ova devojka je ozbiljan intelektualac, ozbiljan prevarant i folirant. Ova devojka je loša kopija Anite, a ja ću vam sve to dokazati - rekla je Pavlovićeva.

Nemoj da se smeješ, naravno kad si slaba na mene - rekla je Anđela.

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ajde beži bre tamo, lažeš čim zineš - odbrusila joj je Bojana.

- Bolesnice jedna, sve sam ti dala, krv sam propišala zbog tebe. Nikad nisi stala uz mene, samo me vređaš.

Ona je smišljeno napravila klipove napolju kako bi njena porodica imala materijala. Svi ćete vi da završite u zatvoru - rekla je Bojana.

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Moji da završe u zatvoru? Sram te bilo đubre jedno, porodicu sam svoju uništila zbog tebe - rekla je Anđela.

Ova devojka nije imala empatiju prema svojim roditeljima, ima poremećene međuljudske odnose, ja sam stajala i lagala za tebe - rekla je Bojana.

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ti ćeš da ideš na sud, to što si se ti prala od mene zaboravi - rekla je Anđela.

- A ti kad si rekla da si izgubila nevinost sa 18 godina a izgubila si sa 16? Polako, ja ću sve vreme da te razotkrivam - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading