Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Žestoka svađa Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović sve je šokirala u Eliti.

Učesnica je obelodanila skandalozne detalje i "prljav veš" iz veze sa Bojanom. Ona tvrdi da ju je Pavlovićeva tokom veze psihički matretirala i pretila joj nakon posete roditelja za praznike.

- Bojana je uništila moje samopouzdanje. Kada je moja porodica rekla da će me se odreći, ona je došla i rekla: ''ja sam bila tu za svoju partnerku, onda kad moje sestre nisu bile za to, moraš i ti tu da budeš za mene''. Posle toga, Bojana je radila sve i svašta kako bi mene zaplašila. Ona je meni stalno pretila da će ona da kaže nešto što sam joj ja navodno govorila ispod pokrivača. Govorila je da nemam podršku, ali i da sam devojka lakog morala. Uvidela sam da sam pored Bojane drugačija osoba, nisam to ona prava ja. Bojana je meni stalno pričala kako je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru. Uveravala me je iz dana u dan kako mene moji roditelji najviše blate i ponižavaju, kao i da su upravo oni najviše krivi jer mene ljudi ovde sada blate. To je sve laž, moja mama i ja smo uvek imale normalan, ispravan odnos. Ona se meni ogadila, ali stvarno - rekla je Anđela, a potom se nadovezala i Bojana.

Anđela Šparavalo

Foto: Pink

 

- Ja ništa manje nisam očekivala od ovakve osobe, takve reči su gnusne. Ja ovde nikad nisam slagala niti imam potrebe da manipulišem, sad ćete upoznati moju parvu dimenziju. Ona je mene počela psihički da teroriše i da mi histeriše po garderoberu samo zato što sam ja izašla iz kreveta. Ja nemam problem za ove optužbe, ja ću sad malo da se igram i da pustim ove mozgove da reše ovu misteriju, ja ću samo da sedim ovde i da pustim ljude da pričaju - poručila je Pavlovićeva u Eliti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading