Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak nedavno su uplovili u emotivnu vezu. Mišljenja ukućana, ali i gledalaca su podeljena, a sada povodom te situacije oglasila i njegova porodica i otkrila da li im se dopada nova snajka.

Naime, oni su, putem njegovog Instgaram profila, istakli da ne podržavaju ljubavi odnos koji njihov naslednik gradi sa Majom zbog njene burne prošlosti.

Maja i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne žnači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak - poručili su oni, nakon čega se oglasio i Taki Marinković.

- Neću to komentarisati, ljude ne poznajem. Ne znaju Maju da bi je komentarisali. Gledali su je verovatno godinama u nekim svađama i nečemu što nije trebalo da radi, ali... - rekao je Taki, pa otkiro da on ima lepo mišljenje o Stanislavu.

Taki Marinković

Foto: Alo.rs

 

- Vidim da je on zaljubljen, da moju ćerku mazi po kosi, a ne da je pljuje, čupa, vređa, stvari baca u jezeoo... Vidim da ljubav cveta, ja uvek glasam za ljubav. Fin je i kulturan momak za sada, a Maja je najjača karika u kući, zna on vrlo dobro gde se upecao. Ja 80 odsto glasam za ljubav, a ovih 20 preostalih držim za rezervu - iskren je Taki za Pink.rs.

Taki je prokomentarisao i noćašnju vrelu akciju svoje ćerke i potencijalnog zeta.

- To nisam ispratio, niti to komentarišem. Uvek glasam za ljubav i podržavam ljubav. Važno mi je samo da je izbrisala onog idiota iz svoje glave. Ne dajem mnogo na važnosti ni Stanislavu, ipak je on gledao rijaliti godinama, pa da ne trčim pred rudu... O njemu sve najlepše, ali, za svaki slučaj... - zaključio je Majin otac za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading