Ša i Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prava drama desila se sinoć u Eliti, kada je Miona Jovanović javno obelodanila šta zapravo misli o Stanislavu i Maji Marinković.

Sve se desilo u emisiji uživo, nakon čega je uzrujana morala da napusti Belu kuću, a Ša je sve vreme išao za njom, besan kao ris, a morala je da se umeša i voditeljka kako bi postavila reperu pitanje.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za "dođe-prođe", ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem - besneo je reper u emisiji, a Miona je dobacivala.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Pričaj, to je tvoje mišljenje i ti i ja ne delimo isto mišljenje - poručila je Miona.

- Nju zanima šta će on da misli, sa kim će da bude, a treba da je zanima kako se ja ponašam, šta radim i kako se osećam. Ona pokazuje nepoštovanje. Čime ja nju ne poštujem? Šta ja radim? - nastavio je da urla Ša.

- Sram tebe bilo što tako pričaš. Moj dečko priča da mene zanima šta Stanislav misli... Sram te bilo šta pričaš, bolje i da te ne slušam jer ću da padnem u nesvest - rekla je Miona. 

Podsetimo, Maja se Mionu u emisiji uživo najstrašnije moguće izvređala, a pojedini su zanemel. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading