Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Maja Marinković brutalno je izvređala Mionu Jovanović, nakon što je novinar postavio pitanje Đedoviću.

Starleta je zasmetalo Mionino komentarisanje njene veze sa Stanislavom, te je ustala i javno rekla kakvo zapravo mišljenje ima o cimerki, a izlaganje je započeo Đedović.

- Je l' ti se čini da je Miona želela da omalovaži odlazak Stanislava kod njenih roditelja? - upitao je Darko.

- Da. Rekla je da je jednom došao u Kragujevac, a on je bio više puta. Ona ovde proziva Maju, govori kako je njen odnos sa njim još uvek nikakav, a time govori sve. Ako joj nije stalo do Stanislava, što ga toliko komentariše? Nije mi jasno ni šta Miona radi pored Ša, ako joj neke stvari smetaju. Mionu više zanima odnos Maje i Stanislava, nego njena veza - dodao je Đedović.

Maja Marinković

Foto: TvPink

 

- Majo, pričala si sa Stanislavom i rekla da je ona izblamirala sebe pred nacijom - kazao je Darko.

- Njeno izlaganje o meni i Stanislavu je bilo odvratno. Pokušala je da me omalovaži na svaki način. Ne treba se plašiti žena kao što sam ja, nego ovih finih, koje su ološi. Ona je obična vašarska pevaljka. Njena energija i sve ukazuje na to da je jako loš čovek. Ne poštuje svoju porodicu. Ša se ne ponaša normalno, ali je takav zbog nje. Ona je jedno obično zlo. Može ona da izađe iz sela, ali selo iz nje nikad. Ne omalovažavam seljake, ona je seljančura, karakterna osobina. Željna je svega, zanela je svetla velikog grada. Ona bi s komšijom varala. Ona je jedna nesigurna devojka - kazala je Maja.

Podsetimo, Maja Marinković i Stanislav Krofak postali su jedna od glavnih tema otkako su ozvaničili vezu. 

Stanislavova ćerka, koja vodi njegove društvene mreže, sada se oglasila na Instagramu i jasno poslala poruku šta misli o vezi svog oca sa Marinkovićkom, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading