Janjuš, Ena
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Ena Janjušević, bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša, navodno ima novog dečka.

Janjuš i Ena imaju ćerku Krunu, a nakon razvoda nisu ostali u lošem odnosu. Mnogi fanovi ovog rijaliti formata ubeđeni su da bivši košarkaš i dalje voli bivšu suprugu, te su glasine o njenoj navodnoj novoj vezi izazvale pometnju na društvenim mrežama.

Jedan od brojnih komentara je posebno privukao pažnju javnosti, a u njemu se navodi da Enin novi dečko dobro brine o maloj Kruni i da zbog toga Janjuš za rođendan nije dobio čestitku od njih dve.

Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

- Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša ljubavni odnos? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup njenoj kući, nije mu čestitala rođendan, ni ona, ni ćerka i on je pukao, jer je psihički nestabilan - glasio je jedan od komentara, dok je jedan od fanova koji je navodno dobro upućen u dešavanja u porodici Janjušević dodao:

Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je takođe preuzeo ulogu oca u Kruninom životu. Nije slučajno što mu ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku za rođendan. Da li Enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada - glasio je komentar tog profila na Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading